info@allinclusivetravel.ro
031 429 0226 Contact

Agentia de turism All Inclusive Travel are cele mai ieftine oferte turistice, sejururi si circuite!

 • INFORMATII ALBENA

  Albena este o statiune foarte populara pentru cei care aleg ca varianta de vacanta un sejur in Bulgaria.

  Albena se afla situata in partea nordica a litoralului bulgar, pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata. De la Bucuresti la Albena sunt 360km. De la Vama Veche la Albena sunt 70km.

  Numele statiunii este dat dupa numele fetei – Albena – simbolul frumusetii si a puritatii in literatura bulgara.

   

  Albena este o statiune care se adreseaza in special familiilor cu copii, dar prezinta avantajele unui concediu perfect pentru toate categoriile de turisti. Nisip fin, mare curata ca de cristal si actiune pe placul fiecaruia: fie un sejur linistit si relaxant, fie un sejur plin de activitati sportive si de divertisment. Club de yacht de elita, scoala de calarie, diving, parapanta, ski-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei etc.

   

  In Albena lungimea plajei este de circa 6 km iar latimea de pana la 150 m. Majoritatea hotelurilor includ sezlonguri si umbrele pe plaja.

   

  Hotelurile din Albena ofera cazare la cele mai inalte standarde in peste 40 de complexuri hoteliere si cel mai mare centru balneologic bulgar (la hotelurile Dobrudja si Albena).  Cazarea se poate face la hoteluri de 5*, la bungalow-uri si la casute de vara.

   

  Daca doriti sa renuntati la mesele all inclusive de la hotel, puteti incerca varietatea mare de restaurante, cafenele, pub-uri, baruri, discoteci, taverne, cafe-baruri, amplasate in mijlocul parcului. Puteti vizita multiple cluburi de noapte precum “Gorsky Tzar” si “Dobrudja”, teatru de variete. Restaurantele ofera in principal preparate pe baza de peste, dar si preparate traditionale bulgaresti.

   

  Merita mentionate si numeroasele piscine, bazine si locuri de joaca pentru copii, aquaparcuri, discoteci pentru copii. In statiune exista si Sali de Conferinte dotate cu aparatura moderna pentru desfasurarea intalnirilor de afaceri sau festivitatilor.

   

  Daca doriti sa evadati din Albena, puteti vizita Varna, Galeria de Icoane, Muzeul de Istorie sau orasul vechi din Balcik.

   

  Un alt avantaj daca alegeti un sejur Bulgaria la Albena este ca circa 80% dintre camerele hotelurilor au vedere la mare.