info@allinclusivetravel.ro
031 429 0226 Contact

Sejur Romania

Oferte litoral romanesc 2022

Cauti un sejur pentru litoralul romanesc? All Inclusive Travel ti-a pregatit cele mai bune oferte pentru litoralul Romaniei in 2022! Avem oferte pentru toate statiunile si preturi special!

Daca  doresti sa afli mai multe despre litoralul romanesc, citeste mai jos detalii despre istoricul sau, informatii inedite si detalii despre fiecare statiune in parte. Iti dorim vacanta placuta!

Litoralul tarii romanesti se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale Romaniei, oferind peisaje minunate vizitatorilor sai.

 • MAMAIA

  PHOENICIA ROYAL 5*

  All Inclusive:

  mic dejun (07:30 – 10:00), masa de pranz (12.30 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00), acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja.

  In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.

  Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare (gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, gin, lichior), cocktailuri (Cuba Libre, Screwdriver, Whisky Cola, Gin Tonic, Campari Orange). *Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. *Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja (program 10:00-19:00) si la barul de pe piscina (program 10:00-20:00).

  Toti oaspetii din cadrul Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury au acces la facilitatile gratuite din cadrul Phoenicia Holiday Resort.

  PHOENICIA HOLIDAY RESORT 4*

  All Inclusive:

  mic dejun (07:00 – 10:00),masa de pranz (12.30 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00),acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja.In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.

  Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, gin, lichior), cocktailuri (Cuba Libre, Screwdriver, Whisky Cola, Gin Tonic, Campari Orange).*Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.*Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa All Inclusive este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja (program 10:00-19:00) si la barul de pe piscina (program 10:00-20:00)

  REGIMUL DE MASA ALES ESTE OBLIGATORIU ACELASI PENTRU TOATE PERSOANELE!

  *Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.

  *Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

  PHOENICIA LUXURY 4*

  All Inclusive:

  mic dejun (07:30 – 10:00),masa de pranz (12.30 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00),acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja.In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.

  Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare (gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, gin, lichior), cocktailuri (Cuba Libre, Screwdriver, Whisky Cola, Gin Tonic, Campari Orange).*Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.*Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja (program 10:00-19:00) si la barul de pe piscina (program 10:00-20:00).

  Toti oaspetii din cadrul Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury au acces la facilitatile gratuite din cadrul Phoenicia Holiday Resort.

  MODERN 4*

  Ultra All Inclusive:

  cazare, mic dejun + gustare + pranz + gustare + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30. Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00 -18:00.

  free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea) – se aprovizioneaza o data/zi.

  acces gratuit la toate locurile de joaca,acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii),acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii,

  acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.sauna/fitness si aerobic – in sala de sport dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.

  bar piscina – Ultra All Inclusive: (09:00 – 22:30) – apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine), vin alb si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri.

  – beach bar – Ultra All Inclusive: (09:00 – 18:00) – apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine), vin alb si rosu.

  Barul – a la carte – din holul receptiei, functioneaza in intervalul orar 12:00-22:30. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.

  Legat de divertisment si animatie, la cele existente pana in momentul de fata, se vor adauga:proiectii de filme, lectii de dans si karaoke.

  Pe plaja, turistii care cumpara pachetul ultra all inclusive, dar si demipensiune, vor avea posibilitatea de a servi bauturi: apa, bere, cafea si ceai.

  Agrement: Hotelul ofera gratuit urmatoarele: mini terenuri de sport: baschet, badmington, volei, 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu de joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, biliard, rummy si table (in limita disponibilitatii), sala de fitness, sauna, aqua gym si zumba.

  Entertainment: animatie pentru copii in intervalul 11.00-13.00 si 17.00-19.00 in cursul cinelor tematice, cursuri de dans, show-uri de dans, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni, karaoke pentru copii si adulti.

  HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.

  In cadrul pachetului ultra all inclusive si demipensiune: espresso, latte machiatto, caffee latte, cappuccino, ciocolata calda, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi – Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP, racoritoare necarbonatate din gama Pepsi – Prigat de portocale/ capsuni si banane/ mar verde/ visine, limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft, whisky Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon’s, Whisky J & B Rare, Rom Captain Morgan Spice Gold, Whisky Bushmills Original, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Whisky Wild Turkey 81, Carolans Crema de Whisky, Vodca Smirnoff Red, Tequila Jose Cuervo Especial Silver, Vodca Smirnoff Flavours, Schwartzhog Digestif Liqueur, (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Sky Vodka, Fernet Branca, Cognac Alexandrion.

  Cocktail-uri alcoolice: Cuba Libre, Blue Hawaii, Tequila Sunrise, Screwdriver, Modern Surprise.

  *Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul meselor principale, precum si in barul de la piscina. Inghetata pentru toti pofticiosii – in fiecare zi la pranz, cina chiar si la gustari, atat in restaurant, cat si pe terasa piscinei.

  VICTORIA RESORT 3*

  All inclusive:

  cazare si masa tip bufet (toate cele trei mese),bauturi alcoolice si non-alcoolice (acestea pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si intre mese la barul de pe terasa si la barul de pe plaja),acces la locul de joaca pentru copii,acces gratuit pe plaja cu sezlong (maxim 2 pentru 1 camera) si umbrela,acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile).

  Toate mesele sunt servite sub forma de bufet – bucatarie romaneasca si internationala, diversificata si de doua ori pe saptamana cine tematice.

  Bauturile incluse vor fi: cafea, suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa minerala/plata/draft, ceai, sangria, limonada. Intre mese, respectiv in intervalele orare 10:30-12:00 si 15:00-17:00, turistii vor putea servi pe plaja fructe si snack-uri.

  NOU 2022- piscina exterioara pe plaja (acces pentru turistii care achizitioneaza all inclusive cu rezervare prealabila la receptia hotelului in limita locurilor disponibile).

  Terasa restaurantului renovata complet.

  Plaja privata are o suprafata de 6000 de metri patrati si este dotata cu peste 800 de sezloguri confortabile cu umbrele si masute, cabine de schimb, dusuri.

  MAJESTIC 3*

  All inclusive:

  mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa, suc, ceai, cafea, expresso, bauturi racoritoare;pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, suc, ceai cafea, expresso, bauturi racoritoare;cina bufet suedez (19:00-21:00) include bauturi non alcoolice (sucuri acidulate draft din gama PEPSI, apa, suc, ceai si cafea), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft – alb/rosu, lichior, vodca. Aceste bauturi pot fi servite la barul restaurantului (in gradina de vara) in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00 / cina 19:00-21:00).

  Pranzul si cina se vor organiza tip bufet suedez pentru un numar minim de 70 de persoane la masa. In cazul in care nu se atinge acest numar se vor acorda bonuri valorice se pot fi consumate in cadrul Restaurantului Majestic.

  Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe si deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti in hotel. Servicii incluse: muziva live si program pentru copii, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si inexterior, acces gratuit la piscinele descoperite (cu apa incalzita) pentru adulti si copii, umbrele, hamac si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului, aparate fitness la piscina/sauna/jacuzzi, acces gratuit la terenurile de sport intre orele 10:00-18:00 (echipamentele in limita disponibilitatii).

  Nou! – bauturile racoritoare si alcoolice pot fi servite in locuri special amenajate intre orele 10:00-21:00 (all inclusive)

  umbrele/ pat cu baldachin/ hamac/ balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilitatii.

  in perioada 30.04-04.05 si 20.05-20.06, apa din piscina pentru adulti este incalzita.

  Parcare in limita disponibilitatii, internet wireless in complex, program artistic (01.07-04.09), pastrarea si trimiterea corespondentei, comenzi taxi, servicii individuale de curatat haine si calcat, stand de presa, informatii turistice, cultural-sportive, adrese, cabinet medical cu asistent medical, camera de bagaje.

  Noutate din 2021 – constructia unei saline pentru tratament medical – acces gratuit pentru turistii hotelului.

  COMPLEX MEDITERANEAN (MERCUR-MINERVA) 3*

  All Inclusive:

  mic-dejun (08.00-10.00),pranz (13.00-15.00), cina (19.00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor,

  acces gratuit la piscine (08.00-20.00),umbrele si sezlonguri la piscine (in limita locurilor disponibile), parcare (in limita locurilor disponibile),acces gratuit la cele 3 locuri de joaca pentru copii,acces gratuit la terenurile de sport (volei, tenis) cu echipament asigurat in limita disponibilitatii, internet wireless gratuit in tot complexul.

  parcare pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* in Vila 30.

  bauturi incluse in timpul meselor: sucuri acidulate/neacidulate la draft; ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, bere si vinuri (alb si rosu) la draft, vodca, lichior, whisky.

  In prima zi de cazare – prima masa va fi cina, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi pranzul.

  Serviciile de masa All Inclusive intre 28.04-30.06 si 30.08-20.09 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.

  Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii meselor.

  HOTEL PIRATES RESORT (fostul Bicaz) 3*

  NOU!! All Inclusive “GOLD PIRATE” (08 iulie – 21 august 2022):

  cazare pe oricare din tipurile de camere;cele 3 mese in regim buffet suedez;gustari intermediare;

  Bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft, o selectie de bauturi spirtoase. (pentru pranz si cina!)

  Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub;

  Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera);

  Parcare gratuita.

  EFORIE NORD

  AQVATONIC BALNEO SPA & HOTEL 4*

  La acest hotel, in periaoda 10.06.2022 – 10.09.2022, cazarile se vor efectua doar in sistem All inclusive, iar pachetele includ:

  Pachetele STANDARD de All Inclusive includ:3 mese in sistem open Buffet servite in noul Restaurant Meduza;

  Bauturi alcoolice) si non-alcoolice incluse in timpul meselor;Bauturi non – alcoolice, cafea si bauturi alcoolice ( bere, vin) la piscina/ plaja special amenajata;Minibar in camera alimentat o data pe zi;

  Acces la snacks si barul cu autoservire special amenajat la parter;

  Acces la locurile de joaca interioare/ exterioare din cadrul complexului;

  Acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja;

  Evening Live Band & Drinks  la Piscina/Plaja;Proiectii in aer liber la Plaja Steaua de Mare;Wi-fi gratuit;

  2 Sezlonguri/ camera dubla la plaja private sau piscina si orice pat suplimentar beneficiaza de 1 sezlong gratuit la piscina/plaja;

  Orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri la piscina/plaja;

  Prosoape de plaja;

  Sezlonguri Bronze la Plaja Subsector 2;

  Sezlonguri la Plaja Subsector 1.

  Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR/GOLD:

  – Acces la Evening Drinks & Cocktails la Panorama Bar pe baza unei rezervari.

  Facilitati suplimentate oferite in pachetul GOLD:

  – Pachetul Gold beneficiaza de sezlongurile din Zona Gold – Subsector Plaja 2.

  Facilitati extra (se achita separat):

  acces bazin Aqvatonic, terapii SPA si tratamente BALNEO&MED. Tarif special pentru acces bazin AQVATONIC .

  mesele in sistem a la carte in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza, La Stuf/ Beach Bar Subsector 2 Zona GOLD;masajele sau terapiile de pe plaja.

  Turistii care au optat pentru serviciile all Inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

  In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare Pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora.

  Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.

  In momentul cazarii turistii vor achita o garantie de 100 lei, care se returneaza in ziua de check-out si va fi perceputa pentru fiecare persoana cazata in hotel.

  STEAUA DE MARE – MEDUZA/DELFINUL 3*

  Pachetele standard de All Inclusive includ:

  3 mese in sistem open Buffet servite in Restaurantul Delfinul modernizat in anul 2020. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata / minerala, bere, vin, alte bauturi alcoolice la pranz si cina.

  Bauturi racoritoare, bere, vin la piscina, plaja special amenajata – Subsector 2 zona Bronze;

  Fiecare camera/apartament beneficiaza de 2 sezlonguri la plaja/piscina conform politicii hotelului;

  Acces la locurile de joaca interioare/exterioare din cadrul complexului;

  Acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja;

  LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la Piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform orarului afisat in receptii;

  PROIECTII in aer liber pe plaja in zona special amenajata;Wi-fi gratuitWelcome Snacks si bauturi racoritoare, oferite zilnic in lobby bar/ zona amenajata din Hotel Delfinul/ Meduza.

  Facilitati suplimentare oferite in pachetele de la hotel Delfinul:

  Minibar realimentat zilnic cu produse (Apa plata/ minerala, Gama Pepsi Cola, Bere Bergenbier).

  Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR:

  Sezlonguri la plaja in Subsector 1 conform politicii hotelului;

  Acces la Beach Bar – ul destinat special acestei zone;

  Evening Cocktails & Drinks @ Panorama Barul hotelului.

  Facilitati suplimentare oferite in Pachetul GOLD:

  – posibilitate rezervare sezlong la plaja in Subsectorul 1 sau Zona GOLD din Subsectorul 2 conform politicii hotelului;

  Facilitati extra (se achita separat):

  acces bazin Aqvatonic, terapii SPA si tratamente BALNEO&MED.

  sezlongurile din zonele preferentiale GOLD si SILVER;

  mesele in sistem a la carte in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza, La Stuf/ Beach Bar Subsector 2 Zona GOLD;masajele sau terapiile de pe plaja.

  In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare Pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora.

  Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.

  In momentul cazarii turistii vor achita o garantie de 100 lei, care se returneaza in ziua de check-out si va fi perceputa pentru fiecare persoana cazata in hotel.

  OLIMP

  COMPLEX PHOENICIA BLUE VIEW- AMFITEATRU-BELVEDERE-PANORAMIC 4*

  All Inclusive Light:

  bufet suedez – mic dejun + pranz+cina (in intervalul 19.00-21.00)

  bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice

  bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor.

  Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz.

  Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.

  Servicii incluse:

  sezlonguri si umbrele la plaja si picina (in limita locurilor disponibile),

  prosoapele pentru plaja/piscina se ofera pe baza unui tichet primit la cazare,

  Mini Aquapark pentru copii;Jocuri și concursuri adulți și copii ( piscine, terasă);

  parcare gratuita (in limita locurilor disponibile),internet gratuit,business corner,presa (in receptie),loc de joaca pentru copii (exterior),animatie;muzica live si program artistic.

  Servicii contra-cost:

  Pool Bar a la carte (08.00-20.00);

  Lobby Bar a la carte (10.00-23.00);

  Cofetarie (15.00-23.00);

  Mandaloun Snack Bar (17:00-23:00);

  Restaurant Mandaloun A la carte (18:00-23:00);

  Produsele din minibar;

  Apeluri nationale/international;

  Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti.

  Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

  MAJESTIC 3*

  All Inclusive:

  mic dejun buffet suedez (07.30 – 10.00), (micul dejun este diversificat) include: diverse preparate si bauturi: apă, suc, ceai, lapte si cafea

  pranz buffet suedez (12:30 – 14:30) cu bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse pe durata mesei

  cina buffet suedez (18:30 – 20:30) cu bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse pe durata mesei.

  La suplimentul All Inclusive bauturile sunt incluse in intervalul 11:00 – 20:30.

  Servicii incluse:

  Program de seară – muzică live pentru adulţi;

  Acces gratuit la cele 2 locuri de joacă situate atât în interiorul hotelului, cât şi în exterior;

  Acces gratuit la piscinele complexului cu şezlong gratuit în limita disponibilului.

  Piscina pentru copii este încălzită pe întreg sezonul estival;

  Umbrele / Hamac / Balansoar, gratuite la piscină în limita disponibilului;

  Acces gratuit internet WI-FI în complex doar in loby –bar si receptie;

  Parcare auto gratuită în limita locurilor disponibile;

  Pastrarea obiectelor de valoare / Depozitarea si pastrarea bagajelor / Patut bebelus la cerere

  Comanda taxi;Jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masă);

  Stand de presă naţională şi internaţională la recepţie, infomaţii turistice, cultural-sportive, adrese;

  Convorbiri interne şi internaţionale;Servicii poştale, servicii fax;Sală de conferinţa.

  NEPTUN

  GRAND HOTEL CARAIMAN 4*

  All Inclusive:

  mic dejun (08:00-10:00), pranz (12:30 – 15:00), cina (18:30 – 21:00), toate mesele fiind servite in sistem bufet suedez;bauturi in timpul meselor (sucuri acidulate/neacidulate la draft, ceai, cafea, apa plata/carbogazoasa, vin la pahar, bere draft);acces gratuit la locul de joaca Pentru copii;internet gratuit;acces gratuit la piscine (08:00 – 20:00);umbrele si sezlonguri gratuite la piscine;parcare gratuita.

  In prima zi de cazare – prima masa va fi cina, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi pranzul.

  Turistii sunt obligati sa poarte bratara pe care o primesc la cazare, pe toata perioada sejurului.

  Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului GOLD, pe parcursul desfasurarii meselor.

  Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscinele compelxului.

  TERRA 4*

  All Inclusive Light:

  mic dejun, pranz si cina, toate servite sub forma de bufet suedez,bauturi in timpul meselor ( suc , ceai, cafea, apa plata/carbo, vin alb/rosu la pahar, bere la draft). Bauturile incluse se vor servi in restaurantul hotelului, in intervalul orar al meselor tip bufet;

  acces gratuit la piscine exterioare incalzite, cu umbrele si sezlonguri (in limita locurilor disponibile);

  acces gratuit la locul de joaca pentru copii;parcare gratuita – in limita locurilor disponibile;

  internet gratuit in tot complexul;acces gratuit la sauna umeda si uscata.

  In prima zi de cazare – prima masa servita va fi cina, iar in ziua plecarii, ultima masa servita va fi pranzul.

  Ora check-in: 18:00, ora check-out 12:00.

  2D RESORT & SPA 3*

  Mic dejun – 07:00 – 09:30 – bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.

  Pranzul – 13:00 – 15:00 – bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.

  Cina – 18:00 – 21:00 – bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.

  Pranzul si cina sunt diferite in fiecare zi a saptamanii.

  All Inclusive:

  mic-dejun + pranz + cina + bauturi, toate mesele se servesc sub forma de bufet suedez, la orele mentionate mai sus.bauturile se servesc pe toata durata zilei (09.00-21.00) la barul restaurantului si la barul de la piscina. Bauturi incluse: apa plata, bauturi carbogazoase si necarbogazoase – dozator;alcoolice: bere draught, vinul dozator, vodka, coniac, vermut alb si rosu, bitter, lichior,cocktail-uri alcoolice; bauturi calde: cafea, cappuccino, ciocolata calda, ceai.

  JUPITER

  POSEIDON 4*

  All Inclusive:

  acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina hotelului;

  acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);

  acces gratuit la spectacolele Teatrului de Vara Jupiter **

  acces gratuit la Family night show la Galaxy Hall **

  acces gratuit la parcul de aventura Paradis Land **

  acces gratuit la Galaxy WaterPark Jupiter **

  2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;30 min aqua gym

  Sistem de servire al meselor si bauturilor:

  mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:00-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (16:30-18:00) si cina (19:00-21:30).

  Gustare dimineata: fructe, fursecuri, crostata, chec etc..

  Gustare dupa-amiaza: pizza, inghetata, compot de fructe, fructe, etc.. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi astfel:baruri-restaurante: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa.baruri-plaja: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00-19:00.

  lobby bar: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08:00-24:00.

  Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/ rosu, crema de whiskey, gin, digestiv. Restaurant Poseidon (AI) – Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;

  20% reducere la Restaurant „Cucina Italiana” – a-la-carte – bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata. – serviciu cu plata

  20% reducere la Restaurant Fish & Grill – a-la-carte – In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste – serviciu cu plata

  Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti. Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.

  Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

  Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

  Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.

  Babyland (16:30-23:00) – Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematicesi parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

  Gradinita cu program de babysitting (09:00-12:00 si 16:00-21:00) – locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului.

  Pentru un sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal – un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie – 31 august), 2 bilete/ camera la Paradis Land – parc de aventura si acces permanent in limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter (1 iulie – 31 august) si spectacolede varietati la Galaxy Hall Jupiter.


  DELTA/CALIFORNIA 3*

  Concept Family All Inclusive:

  acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;

  acces la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu rezervare prealabila);

  2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels;30 min Aqua gym;

  restaurant Delta (AI) – Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;

  restaurant California (AI) – atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;

  restaurant „Cucina Italiana” – a-la-carte – bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata. – serviciu cu plata

  restaurant Fish & Grill – a-la-carte – In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste. – serviciu cu plata

  – rnternet gratuit in camere si in spatiile comune;

  – parcare pazita si supravegheata video la Hotel Delta – serviciu cu plata

  Sistem de servire al meselor si bauturilor:

  In regim bufet: mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17:00-18:00) si cina (19:00-21:30). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare. Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe, etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:

  Baruri restaurante in timpul programului de servire al meselor principale: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.

  Baruri plaje in intervalul 0800-1900: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft.

  Piano Bar in intervalul 0800-2400: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.

  Lobby Bar California in intervalul 0800-2400: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.

  Bar piscina California in intervalul 0800-2300: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei. Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu draft in timpul programului de servire al meselor principale. Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv.

  Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels

  Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti. Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii. Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti. Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate. Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah. Babyland (1630-2300) – Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni. Gradinita cu program de babysitting (0900-1200 si 1600-2100) – locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California.

  *Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost

  MAJESTIC 3*

  All Inclusive:

  mic dejun tip bufet suedez (07:30-10:00 – include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, fructe, dulciuri, apa, racoritoare, ceai, cafea); Gustare (11 :00-12 :00 – produse de patiserie);

  pranz tip bufet suedez (13:00-15 :00 – include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri), Gustare (17.00- 18.00 – produse de patiserie);

  cina tip bufet suedez (18:30-20:30 include mancare gatita, gratar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri).

  In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet suedez (pentru un minimum de 50 de persoane) sau de meniu fix cu servire la masa (pentru un numar mai mic de 50 persoane).

  bauturile non-alcoolice neimbuteliate (apa, racoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neimbuteliate (bere draft, vin de masa draft alb sau rosu, vermut, lichior, vodca, coniac) pot fi servite nelimitat pentru pachetele cu demipensiune sau all inclusive, la bar, in restaurant sau în locurile special amenajate între orele: 10.00-21.00 pentru pachetele all inclusive; 10.00-15.00 pentru pachetele cu demipensiune – pranz; 17.00-21.00 pentru pachetele cu demipensiune – cina.acces gratuit la Sah, table, rummy, carti de joc.

  Dupa ora 21.00 toate bauturile sunt contra cost.

  Toate bauturile racoritoare sau alcoolice imbuteliate sunt contra cost.

  Hotelul NU detine plaja privata sau beach bar.


  VENUS

  MERA RESORT 4*

  Masa se serveste in restaurantul propriu in sistem bufet suedez.

  In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.

  Programul de functionare al barului a la carte din zona piscinei este 10:00 – 24:00. Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul All incluisve. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.

  Servicii incluse (All Inclusive):

  Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); Parcare in limita locurilor disponibile; Parc de joaca pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscina pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, Teatru de vara pentru copii; Club animație copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa); Animatori; Muzica live; Program artistic; Tenis de masa, Rummy, Table, Sah, Biliard; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/piscina; Internet; Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Asistenta pentru excursii optionale; Beach Bar All inclusive.

  Servicii optionale (contra cost):

  SPA (Piscina interioara cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, Sauna filandeza, Salina, Biosauna, Baie de vapori, Dusuri emotionale, Bazine kneipp, Cabinet masaj single si in cuplu , Cabinet cosmetic; Fantana de gheata;); Bar piscina à la carte; Minibar in camera

  Servicii de masa All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):

  micul dejun se serveste zilnic intre orele 7:00 – 09:30

  pranzul se serveste zilnic intre orele 12:30 – 14:30;

  gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 – 12:00; 16:00 – 18:30;

  cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00;

  apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 – 22:00. Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate.

  vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 – 22:00;

  lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (12:30 – 14.30) si cina (19:00 – 21:00);

  IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.

  Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.

  Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

  CARMEN AZZURO 4*

  All Incluisve Light:

  mic dejun + pranz + cina in regim bufet suedez-feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala cu bufet de salate, fructe si deserturi-apa si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei (7:30-22:00), vinul casei, bauturi alcoolice (whisky, vodca si gin) si bere draft in intervalul 11:00-22:00 in cadrul restaurantului si la barul piscinei.

  Servicii incluse:

  acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane – se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;

  reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;

  pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vară,bucurându-se de muzică live.- programe speciale pentru copii si adulti- se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .

  loc de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline – distractie garantata.internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.parcare gratuita – se asigura in limita locurilor disponibile.sala de conferinta;camera de bagaje.

  TURQUOISE 4*

  Servicii de masa All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):

  mic dejun intre orele 07:30- 10:00;

  pranz intre orele 12:30- 14:30;

  gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00- 17:00;

  cina intre orele 18:30- 20:30;

  apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (07:30- 22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului;

  vinul casei si bere draft in intervalul 11:00- 22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului;

  lichior, vermut, vodca, coniac in intervalele 12:30- 14:30 si 18:30- 20:30 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului;

  minibar gratuit in camera (alimentat o data pe zi cu 1 apa plata, 1 apa minerala, 3 bauturi racoritoare).

  PALACE 4*

  All Inclusive:

  cuprind toate cele 3 mese in sistem bufet suedez,bauturi alcoolice intre orele 13:00 – 24:00 si bauturi nealcoolice intre orele 07:00 – 24:00,acces gratuit la piscina;parcare;internet;sauna;-jacuzzi;- fitness,-biliard, tenis, ping pong;

  croaziera pe mare 2 ore si 30 minute cu Yachtul Kissing Gate – Poarta Sarutului (numai pentru pachetul de minim 7 nopti);loc gratuit la plaja – sezlong sau saltea.

  MELODIA 4*

  All Inclusive:

  mic dejun (07:30-10:00), pranz (12:00-14:30) si cina (19:00-21:30).Toate mesele sunt servite sub forma de bufet suedez.

  La restaurant sunt servite:• apa, bauturi racoritoare si cafea ( in timpul programului de masa) • vinul casei, bere draft, bauturile spirtoase (vodka, brandy, rom, vermut si lichior) (doar in timpul pranzului si al cinei). La barul de la piscina SeaHorse sunt servite:apa, bauturi racoritoare, cafea, vinul casei si bere draft in intervalul orar (11:00-19:00)gustari (produse patiserie, inghetata, popcorn etc.) in intervalul orar 16.00-17.00

  Începând de la ora 20:00 va fi program cu muzică live și se vor desfășura activități la barul de piscină.

  Servirea se va face doar à la carte incepand cu ora 19:00, pachetul de bauturi continuand în cadrul restaurantului pana la 21:30. In prima zi se serveste cina, iar in ultima zi, mic dejun si pranz.

  SATURN

  SATURN 5*

  Restaurant propriu, micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet suedez. Serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi servite “a la carte” (pana la data de 30.06 si incepand cu 7.09), daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului.

  All Inclusive:

  -mic dejun bufet suedez 07:00- 10:00;

  -pranz bufet 12:30- 14:30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa);

  -gustari 15:00- 17:00 (snacks-uri, cafea, ceai) fructe, dulciuri din bucataria proprie – pachet all inclusive;

  -cina bufet 18:30-20:30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala);

  -bauturi indigene alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa)- pachet all inclusive;

  -bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu- lobby bar, bar piscina intre orele 10:00- 23:00 – pachet all inclusive.

  Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost.

  Pentru pachetul cu demipensiune se va asigura mic dejun + cina.

  Gratuitatile la serviciile de masa oferite copiilor sunt valabile pentru mesele bufet, servite de adultii insotitori (mic dejun, demipensiune, all inclusive).

  Turistii care achizitioneaza pachetel All inclusive vor beneficia de servicii in baza cardurilor si bratarilor obtinute la receptie in momentul cazarii.

  Serviciile de masa (demipensiune sau All inclusive) pot fi servite a la carte (pana la data de 30.06.2022 si incepand cu 07.09.2022), daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului.

  Toate pachetele de servicii contin:

  piscina (adulti, copii, jacuzzi) si plaja privata- sezlong, umbrela, prosoape (echivalentul paturilor achizitionate)

  sala fitness, sauna;loc de joaca pentru copii si activitati de agrement specifice;stand de presa;pastrare valori;camera de bagaje;convorbiri telefonice în interiorul hotelului si serviciul de ,,wake-up’’;internet wirelles in lobby si in camera, point chek mail in lobby;muzica ambientala in toate spatiile de utilitate comuna (restaurant, loby bar, tereasa, piscina, SPA, cafe-bar.

  Servicii cu plata:

  jacuzzi, baie turceasca;capsula Neo Qi;spalatorie;parcare,convorbiri telefonice in afara hotelului.

  CUPIDON 4*

  All Inclusive:

  – acces la restaurant si terasa (7:30-22:00); trei mese, doua gustari si bauturi alcoolice si non-alcoolice);

  lobby bar (09:00-22:00);

  acces la plaja amenajata de 9000 mp, cu doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera ;

  neach-bar (09:00-19:00);acces la locul de joaca pentru copii si la terenurile de sport de pe plaja;

  acces la piscine (09:00-19:00);programe artistice pentru adulti si copii;internet;parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.

  Serviciile de masa impreuna cu accesul la piscina si plaja sunt disponibile incepand cu ora 13:00 in ziua sosirii. Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii si de mic dejun in ziua plecarii. Cazarea se va face in functie de disponibilitatea camerelor, cel tarziu pana la ora 17:00.

  Turistii trebuie sa poarte bratara pe care o primesc in momentul sosirii pe toata durata sejurului. Bratara se preda la sfarsitul sederii. Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor „All inclusive”. Activarea unei noi bratari implica achitarea unei taxe in valoare de 200 de lei.

  Program mese:

  mic dejun (07:30-10:00);

  gustare (11:30-12:30);

  pranz (12:30-15:00) ;

  gustare (18:00-19:00);

  cina (19:00-21:00).

  Bauturile alcoolice si non-alcoolice includ: bere, selectie de vinuri din diferite podgorii, limonada, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala. Acestea sunt disponibile intre orele 07:30-22:00.

  Nu este permisa introducerea sau scoaterea din incinta restaurantului si a terasei, a mancarurilor, bauturilor sau a veselei. Produsele oferite se vor consuma in restaurantul complexului si pe terasa.

  Lobby Bar

  Barul este deschis intre orele 09:00 – 22:00.Aici se servesc: cocktailuri clasice, longdrinkuri, bauturi aperitive si spirtoase de import si autohtone (lichior, vermut, bitter, rom, coqnac, vodka, whiskey), bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala.Apa plata, apa minerala, cafeaua, ceaiul si ciocolata calda sunt disponibile non-stop.Produsele sunt oferite pentru a fi consumate in lobby, pe terasa cat si in zona piscinei.

  Beach Bar – acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea a doua sezlonguri gratuite pentrufiecare camera (in linita disponibilitatii).Barul este deschis intre orele 09:00 – 19:00.Aici se servesc: bere, bauturi racoritoare, longdrinkuri, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala.

  Este  interzisa  instrainarea  produselor  catre  alte  persoane  care  nu  beneficiaza  de  pachet.

  Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor „All Inclusive”.

  Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor.

  CLEOPATRA 4*

  All Inclusive:

  Mic dejun – bufet – intre orele 07:30-10:30; Pranz – bufet – intre orele 12:30-14:30; Gustare – snacks-uri, cafea, apa (plata si minerala) – intre orele 16:00-17:00;

  Cina – bufet – intre orele 18:30-20:30; Apa (plata si minerala) si bauturi racoritoare (carbogazoase si necarbogazoase), cafea, ceai – in intervalul orar 7:30-20:30 – oferite la restaurant in timpul meselor si la bar piscina in afara orelor de servire a meselor;

  Bauturi alcoolice autohtone – vinul casei draft (vin alb si vin rosu) si bere draft- in intervalul12:30-20:30 – oferite in restaurant in timpul meselor (pranz si cina), iar in intervalul orar12:3018:30 oferite la bar piscina.

  Turistii beneficiaza de cina in ziua de check-in si de mic dejun si pranz in ziua de check-out. ! Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost.

  Acces gratuit la piscina, cu sezlong si umbrela (in limita locurilor disponibile).

  Acces gratuit la locul de joaca pentru copii (3-12 ani). Locul de joaca este in aer liber si nudispune de supraveghetor.

  Accesul la SPA se face cu programare prealabila si este contra cost.

  Pentru pachetele All Inclusive, turistii vor purta obligatoriu bratara primita la receptia hotelului, pe toata perioada sejurului.

  NARCIS 3*

  All Inclusive:

  Mic dejun – bufet – intre orele 07:30-10:30; Pranz – bufet – intre orele 12:30-14:30; Gustare – snacks-uri, cafea, apa (plata si minerala) – intre orele 16:00-17:00;

  Cina – bufet – intre orele 18:30-20:30; Apa (plata si minerala) si bauturi racoritoare (carbogazoase si necarbogazoase), cafea, ceai – in intervalul orar 7:30-20:30 – oferite la restaurant in timpul meselor si la bar piscina in afara orelor de servire a meselor;

  Bauturi alcoolice autohtone – vinul casei draft (vin alb si vin rosu) si bere draft- in intervalul12:30-20:30 – oferite in restaurant in timpul meselor (pranz si cina), iar in intervalul orar12:3018:30 oferite la bar piscina.

  Turistii beneficiaza de cina in ziua de check-in si de mic dejun si pranz in ziua de check-out. ! Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost.

  Acces gratuit la piscina, cu sezlong si umbrela (in limita locurilor disponibile).

  Acces gratuit la locul de joaca pentru copii (3-12 ani). Locul de joaca este in aer liber si nudispune de supraveghetor.

  Accesul la SPA se face cu programare prealabila si este contra cost.

  Pentru pachetele All Inclusive, turistii vor purta obligatoriu bratara primita la receptia hotelului, pe toata perioada sejurului.

  MANGALIA

  PARADISO 3*

  All Inclusive:

  mic dejun: bufet suedez intre orele 07:00 – 10:00

  pranz: bufet suedez intre orele: 12:30 – 14:30

  cina: bufet suedez intre orele: 19:00 – 22:00

  In timpul mesei in restaurant se vor servi bauturi alcoolice si nonalcoolice de provenienta autohtona.

  In restul zilei intre orele 10:00 – 18:00 in celelalte locatii, respectiv bar piscina, bar hotel, etc, se vor putea servi bauturi racoritoare, nonalcoolice, ceai, cafea, bauturi alcoolice bere si vin de provenienta autohtona, precum si produse de patiserie, cofetarie.

 • HOTELURI CU PLAJA PRIVATA
  MAMAIA Hotel Victoria Gratuita
  Hotel Venus Gratuita
  Hotel Dorna Gratuita
  Hotel Tomis Gratuita
  Hotel Doina Gratuita
  Hotel Delta Cu plata
  Hotel Dacia Sud Gratuita la oferta cu demipensiune
  *in limita disponibilitatii
  Hotel Blue Beach Gratuita
  Hotel Zenith Cu plata
  Hotel Malibu Gratuita
  Hotel Modern Gratuita
  Hotel Iaki Gratuita
  Hotel Parc Gratuita
  Hotel Ambasador Gratuita
  Hotel Nyota Gratuita
  Hotel Queen Vera Gratuita
  Hotel Opera Gratuita
  Hotel Alcor Gratuita
  Hotel Del Mar Gratuita
  Hotel Hawaii Gratuita
  Hotel Savoy Gratuita
  Hotel Majestic Cu plata
  Hotel Vega Gratuita
  Hotel Phoenicia Luxury Gratuita
  Hotel Phoenicia Royal Gratuita
  Hotel Phoenicia Resort Gratuita
  Complex Mediteranean Cu plata
  EFORIE NORD Hotel Complex Steaua de Mare Gratuita
  Hotel Union Gratuita
  Hotel Mondial Gratuita
  Hotel Dunarea Gratuita
  Hotel Pensiunea Roxana Gratuita
  Hotel Aqvatonic Gratuita
  Hotel Europa Gratuita
  Hotel Boutique Citadel Gratuita
  Hotel Astoria Gratuita Iunie

  10 lei/zi – Iulie/August/Septembrie

  Hotel Neptun Resort Gratuita Iunie

  10 lei/zi – Iulie/August/Septembrie

  Hotel Azur Gratuita Iunie

  10 lei/zi – Iulie/August/Septembrie

  Camere de inchiriat Maria Gratuita Iunie

  10 lei/zi – Iulie/August/Septembrie

  NEPTUN Hotel Sara Gratuita
  JUPITER Hotel Delta Gratuita
  Hotel California Gratuita
  Hotel Mera Onix Gratuita
  Hotel Poseidon Gratuita
  Hotel Olimpic Gratuita
  VENUS Hotel Afrodita Gratuita
  Hotel Inter Gratuita
  Hotel Mera Resort Gratuita
  Hotel Turquoise Gratuita
  Hotel Melodia Gratuita
  Hotel Favorit Cu plata
  Hotel Mezo Spa Gratuita
  Hotel Palace Gratuita
  SATURN Hotel Saturn Gratuita
  Hotel Cupidon Gratuita
 • HOTELURI CU PISCINA
  MAMAIA Hotel Aurora Gratuita
  Hotel Central Gratuita
  Hotel Dorna Gratuita
  Hotel Flora Gratuita
  Hotel Aparthotel Alezzi Beach Gratuita
  Hotel Orfeu Gratuita
  Hotel Perla Gratuita
  Hotel Caraiman-Voila Gratuita
  Hotel Nautic Sport & Luxury club Gratuita
  Hotel Majestic Gratuita
  Hotel Pirates Resorts (Bicaz) Gratuita
  Complex Mediteranean Gratuita
  Vila Pontica Gratuita
  Hotel Amiral Gratuita
  Hotel Ambasador Gratuita
  Hotel Iaki Gratuita
  Hotel Modern Gratuita
  Hotel Parc Gratuita
  Hotel Comandor Gratuita
  Hotel Malibu Gratuita
  Hotel Palas Cu plata
  Hotel Savoy Gratuita
  Pensiunea Almar Gratuita
  Hotel Bavaria Blu Gratuita
  Hotel Opera Gratuita
  Hotel Alcor Gratuita
  Hotel Del Mar Gratuita
  Apartament Myosotis Gratuita
  Hotel Arcadia Gratuita
  Hotel Nyota Gratuita
  Hotel Goociman Gratuita
  Hotel Zenith Cu plata
  Hotel Queen Vera Gratuita
  Hotel  El Locanda Boutique Gratuita
  Hotel Phoenicia Resort Gratuita
  Hotel Phoenicia Luxury Gratuita
  Hotel Phoenicia Royal Gratuita
  Hotel New Splendid Only Adults Gratuita
  Hotel Vega Gratuita
  Hotel Arena Regia & SPA Gratuita
  EFORIE NORD Hotel Complex Steaua de Mare Gratuita
  Hotel Vera Gratuita
  Hotel Union Gratuita
  Hotel Felix Gratuita
  Hotel Grand Gratuita
  Hotel Dunarea Gratuita
  Hotel Apollo Ovicris Gratuita
  Hotel Brad Bran Bega Gratuita
  Hotel Aqvatonic Gratuita
  Hotel Europa Gratuita
  Hotel Mirage Med Spa Gratuita
  Hotel Mondial Gratuita
  EFORIE SUD Complex Briza Marii Gratuita
  Vila Patricia Gratuita
  NEPTUN – OLIMP Hotel Holiday Blu Gratuita
  Hotel Holiday Olimp Gratuita
  Hotel Majestic Gratuita
  Hotel Cocor Gratuita
  Hotel Resort & SPA 2D Gratuita
  Hotel Miorita Gratuita
  Club Topaz Gratuita
  Vila Diamant Gratuita
  Hotel Q Gratuita
  Hotel Apollo Gratuita
  Hotel Recif Gratuita
  Hotel Doina Gratuita
  Hotel Shine Gratuita
  Hotel Mediterano Gratuita
  JUPITER Hotel Delta Gratuita
  Hotel California Gratuita
  Hotel Majestic Gratuita
  Hotel Capitol Gratuita
  Hotel Mera Onix Gratuita
  Hotel Poseidon Gratuita
  Hotel Olimpic Gratuita
  VENUS Hotel Dana Resort Gratuita
  Hotel Ammon Gratuita
  Hotel Mezzo Gratuita
  Hotel Raluca Gratuita
  Hotel Melodia Gratuita
  Hotel Favorit Acces la piscina Hotel Melodia
  20 lei – adult

  10 lei – copil

  Hotel Turquoise Gratuita
  Hotel Palace Gratuita
  Hotel Mera Resort Gratuita
  Hotel Afrodita Gratuita
  Hotel Inter Gratuita
  SATURN Hotel Balada Gratuita
  Hotel Cleopatra Gratuita
  Hotel Cupidon Gratuita
  Hotel Saturn Gratuita
  MANGALIA Hotel Paradiso Gratuita
  VAMA VECHE Casa Stavros Gratuita
  Vila Sara Gratuita
  Hotel Laguna Gratuita
 • HOTELURI CARE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE
  NUMELE HOTELULUI ACHITA
  MAMAIA
  CARAIMAN VOILA 33 lei / zi
  FLORA 50 lei zi
  SAVOY Se achita o taxa la receptie
  OXFORD 40 lei /zi
  RIVIERA 50 lei /zi (sub 20 kg)
  SIRET 50 % loc de cazare
  VENUS- CAMERA LA PARTER 40 lei / zi
  CENTRAL 53 lei / zi
  EFORIE NORD
  BELVEDERE 5 lei / 15 / 20 talie mica,mijlocie,mare
  AZUR 20 lei/zi talie mica si mijlocie
  ASTORIA 20 lei/zi talie mica si mijlocie
  EFORIE SUD
  EXCELSIOR 25 % loc de cazare
  CRISANA Se achita o taxa la receptie
  EDMOND 10 lei/zi talie mica
  COSMOS 10 lei/zi talie mica
  COSTINESTI
  FORUM 30 lei / zi
  ATENA Se achita o taxa la receptie
  NEPTUN
  2D 30 % loc de cazare
  TRAIAN 30 % loc de cazare
  Q HOTEL 30 lei/zi
  JUPITER
  CAPITOL 45 lei/zi
  VENUS
  SKIATHOS 35 lei /zi/ doar talie mica
  ACADEMY 50 lei/zi doar talie mica/doar la parter

  si se achita la receptie

 • Citeste mai multe despre litoralul romanesc

  Unde mergem la mare?

  Litoralul românesc la Marea Neagră se întinde de la graniţa cu Ucraina (Nord) până la cea cu Bulgaria (Sud), fiind cea mai exploatată zonă turistică din România. Litoralul românesc la Marea Neagră se întinde pe o lungime de 245 km şi este compus din Delta Dunării şi lacurile litoralului care însumează o lungime totală de 163 km şi de plajele litoralului care se întind pe mai bine de 82 km, oferind numeroase oferte de cazare la vile, pensiuni, hoteluri şi particulari. Principalele oraşe, dar şi principala zonă de interes unde se află majoritatea staţiunilor (Eforie Nord, Costinesti, Mamaia) şi a atracţiilor turistice este judeţul Constanţa. Celălalt judeţ riveran este judeţul Tulcea. Singura regiune istorică riverană este Dobrogea.

  Scurt istoric al litoralului romanesc

  Litoralul a fost locuit din cele mai vechi timpuri. Cercetările arheologice au evidențiat existența obiectelor din eneolitic din cultura Gumelnița și dezvoltarea în neolitic a culturii Hamangia (cunoscută în special datorită statuii numită „Gânditorul de la Hamangia”).

  În Evul mediu, sub stăpânirea turcească, litoralul a făcut parte, din punct de vedere bisericesc, fie din mitoropolia Tărnovei, fie, uneori, din cea a Proilavei, cu sediul la Brăila, dar pe măsură ce treceau anii, numărul musulmanilor creștea, ajungând să fie pe alocuri majoritari. În multe locuri, cultura dispare în profitul ciobănitului extensiv, fostele orașe de coastă devin simple sate de pescari.

  Odată cu extinderea teritorială a Imperiului rus, în secolele XVIII-XIX, litoralul devine un câmp de bătălie între Turcia și Rusia. Situația se agravează după anul 1812 când Imperiul rus anexează Basarabia astfel că Dunărea devine frontiera între Rusia și Turcia.

  Deși istoriografia străină a prezentat litoralul drept o zonă colonizată cu români numai după 1878, în fapt, au existat stâne românești de ciobani transhumanți încă din Evul mediu, fără să mai amintim de băștinașii dobrogeni denumiți tradițional Dicieni.

  Între cele două războaie mondiale, România Mare avea un litoral de 412 km între Bugazu (la ieșirea în mare a limanului Nistrului, azi în Ucraina) și Ecrina (azi în Bulgaria, la nord de Varna), cuprinzând atunci coasta Bugeacului și cea a Cadrilaterului.

  În această perioadă interbelică continuă procesul de modernizare a litoralului, îndeosebi a porturilor și a stațiunilor turistice. Este construită calea ferată Constanța-Mangalia.

  Perioada comunistă a însemnat, pentru litoral, patru orientări politice : presiuni asupra țăranilor și pescarilor pentru a colectiviza gospodăriile, uneltele și bărcile, urbanizare intensivă, amenajări costiere și portuare de mare amploare, supraveghere crescută din cauza statutului de “zonă de frontieră” și a prezenței unui mare număr de turiști străini.

  După 2000 și treptat, turismul și, într-o mai mică măsură navigația, s-au mai redresat, dar după 2010 criza economică a micșorat din nou activitatea, periclitând șantierele navale de la Constanța și Mangalia.

  Turismul este azi principala activitate economică a litoralului

  Cele mai populare destinatii de pe litoralul romanesc in 2021

  Mamaia este cea mai renumita statiune de pe Litoralul Romanesc. Mamaia este unica prin latimea foarte mare a plajei si lungimea de peste 8 km. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.

  Eforie Nord, este situata intre Agigea la nord (5 Km) si Eforie Sud la sud (2 km) si la circa 12km de Constanta. Eforie Nord este statiune balneoclimaterica permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara.

  Plaja din Eforie Sud este cea mai ingusta dintre toate statiunile litoralului nostru datorita eroziunii accentuate. Faleza este foarte inalta, accesul pe plaja realizandu-se intotdeauna pe scari.

  Cunoscuta de toata lumea drept statiunea tineretului sau capitala vacanetelor estivale. Pentru cei ce doresc sporturi pe apa, exista Lacul Costinesti intins pe 7 hectare, pe care va puteti plimba cu barca sau hidrobicicleta. Acest lac este unul special, fiind singurul care nu se alimenteaza din subteran.

  Punctul forte al statiunii Neptun il reprezinta Plaja “La Steaguri” care este una cele mai bine amenajate plaje de pe litoral concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia.

  Statiunea Venus beneficiaza de o plaja naturala mare cu nisip fin, pentru helioterapie si talazoterapie, unde apar si izvoarele minerale sulfuroase hipotermale, captate sub forma de dusuri. Pentru doritorii de distractii si relaxare statiunea ofera : restaurante, baruri, cluburi si discoteci, un parc de distractii, piscine, magazine, cinematograf, terenuri de sport, parc de distractii etc.

  Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la 43 km de Constanta. Saturn mai dispune de doua sate de vacanta, Dunarea si Delta, un camping, restaurante, baruri, numeroase piscine, gradini de vara, terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, discoteci, baruri de zi si de noapte, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie.

  Vama Veche o localitate mica,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de non-conformism.