info@allinclusivetravel.ro
031 429 0226 Contact

Agentia de turism All Inclusive Travel are cele mai ieftine oferte turistice, sejururi si circuite!

BAILE OLANESTI

Se afla la 18 km de orasul Ramnicu Valcea, in depresiunea intracolinara a Carpatilor Meridionali, de o parte si alta a paraului Olanesti. Baile Olanesti este o statiune permanenta, situata la o altitudine medie de 450 m. Statiunea beneficiaza de climat continental, caracterizat prin ierni blande si veri racoroase, temperatura medie anuala fiind de 9ºC.

Apele terapeutice ale statiunii Baile Olanesti sunt comparabile ca eficacitate cu apele din renumitele pe plan mondial statiuni: Baden-Baden, Karovy-Vary, Aix les Bains. Statiunea dispune de circa 30 izvoare, oferind o gama larga de tratamente, eficiente in tratarea bolilor:

  • Afectiuni renale si ale cailor urinare (litiaza renala, litiaza cailor urinare, pielonefrita cronica)
  • Afectiuni ale aparatului digestiv (gastrite cronice hipoacide, colite cronice)
  • Afectiuni hepatobiliare (diskinezii biliare, colecistita cronica, hepatita cronica, tulburari dupa ficat operat, pancreatita cronica)
  • Afectiuni respiratorii (persoane expuse noxelor profesionale, astm alergic, bronsitele si traheobronsitele cronice)
  • Afectiuni metabolice si de nutritie (diabetul zaharat, obezitatea)
  • Afectiuni otorinolaringologice
  • Afectiuni dermatologice (psoriazis, urticarii cronice, dermatite seboreice, acnee, piodermite)
  • Afectiuni endocrine

Statiunea Baile Olanesti dispune de un potential foarte mare de dezvoltare, iar in ultimii ani au aparu tot mai multe hoteluri si vile noi in statiune. Persoanele care aleg cazare in aceasta statiune pot face drumetii, mountain bike, plimbari cu ATV. Se organizeaza excursii de o zi la punctele de interes turistic din zona: Manastirea Cozia, statiunea Baile Govora, Horezu, Ranca, orasul Ramnicu Valcea, biserica Dintr-Un Lemn, castre si cetati geto-dacice sau daco-romane, muzee si memoriale, colectii etnografice si de arta populara.