info@allinclusivetravel.ro
031 429 0226 Contact

Agentia de turism All Inclusive Travel are cele mai ieftine oferte turistice, sejururi si circuite!

5 piscine naturale fenomenale

Aceste piscine naturale superbe sunt peste tot in lume, se poate inota in ele si reprezinta minuni ale naturii.

 

Ik Kil

Ik Kil, Chichen Itza, Mexico Ik Kil este o cascada bine cunoscut in Municipiul Tinúm, Yucatan, Mexic. Cascada este situate  în centrul de nord a Peninsulei Yucatán și face parte din Parcul Arheologic Ik Kil de lângă Chichen Itza. Acesta este deschis pentru public pentru înot și este adesea inclus în traseul excursiilor cu autobuzul.

Grotta della Poesia

Grotta della Poesia, Roca Vecchia, Italia Roca Vecchia  este un oraș de coastă din Salento, în provincia Lecce . Acesta are vedere la Marea Adriatică și este situat între San Foca și Torre dell.

Cummins Falls State Park

Cummins Falls, Cummins Mill Road, Cookeville, Tennessee, US Cummins Falls este o cascadă pe râul Blackburn Fork State Scenic și este situata în sudul Jackson County, Tennessee . În funcție de volum, aceasta este a opta cea mai mare cascada din Tennessee.

Giola

Giola, Thasos, Greece Giola este o piscină naturală, cu ape turcoaz. Giola este situata în satul Astris, la câțiva kilometri de Limenaria și Potos, pe partea de sud a insulei.

Erawan Falls

Erawan Falls, Parcul National Erawan, Thailanda Parcul National Erawan este un parc de 550 de kilometri patrati in vestul Thailandei, situat în Tenasserim Hills, provincia Kanchanaburi , Amphoe Si Sawat în Tha Kradan. Fondat în 1975, este al 12 lea parc national al Thailandei. Atracție majoră a parcului este Cascada Erawan, o cascadă numită după Erawan , elefantul alb cu trei capete din mitologia hindusă.

About the Author