info@allinclusivetravel.ro
031 429 0226 Contact

Agentia de turism All Inclusive Travel are cele mai ieftine oferte turistice, sejururi si circuite!

Locuri de vis unde sa incepi o viata noua

Te-ai săturat de Romania și vrei s-o iei de la capăt intr-un alt capăt de lume? Climatul și cultura romanească nu se mai asortează cu personalitatea ta? Dacă nu te mai ține nimeni și nimic aici, iți propunem noi cateva destinații de vis unde să te simți ca in vacanță tot restul vieții. Și mai ieftin!

 

Avarua, Cook Islands

Se afla la aproximativ 2.000 de kilometri nord-est de Noua Zeelandă. Plajele tropicale din Avarua sunt la fel de superbe ca cele din Maldive sau Seychelles. Dar, spre deosebire de acestea din urmă, aici se poate inchiria un apartament pentru doar 130 USD pe lună. Insula atrage relativ puțini turiști: în jur de 100.000 de străini o vizitează în fiecare an, în comparație cu cele opt milioane care merg în Hawaii. Deci, nu se poate spune ca vei fi aglomerat de turisti care sa-ti strice placerea de a te bucura de atracțiile insulei. Dintre acestea fiind observarea populației de balene, plimbările lungi de relaxare pe plaje cu nisip importat direct din paradis.
… Deci, care-i smecheria? Străinii nu au voie să cumpere proprietăți de pe insulă, dar pot închiria timp de 60 de ani.

Avarua, Cook Islands

 

Český Krumlov, Cehia

Un orășel de poveste situat în regiunea cehă Boemia. Întregul loc arată ca un mare castel din Evul Mediu. Cu străzi din piatră cubică, târguri periodice sunt organizate aproape identic cu cele care au avut loc în perioada Renașterii. Anual se organizează, inegalabilul Festival al Trandafirului cu cinci petale care este sărbătorit în weekend-ul solstițiului de vară, în iunie. Mancarea este ieftina, iar un apartament se poate inchiria cu 350-400 euro pe luna. Singura provocare adevărată cu care te vei confrunta dacă vrei să te muți aici este nevoia de a învăța cehă, deoarece localnicii nu se inghesuie cu limbile straine! Si mai e si birocratia, aproape ca la noi, si frigul iarna… Neee, parca mai mult ne place in Insulele Cook!

2 Český Krumlov, Cehia

 

Koh Thonsáy, Cambodgia

Această mică insulă din sudul Cambodgiei este un adevarat paradis cu vegetatie ca-n jungla și plaje virgine. În afară de câțiva pescari și familiile lor, practic, nimeni nu locuiește aici, deci este foarte posibil să găsesti cazare la o sumă ridicol de mică de bani. Vă puteți petrece timpul relaxati pe plajă, sau explorand peșterile din junglă. Pentru 2-3 euro, pescarii iti vor găti o masă delicioasă făcută de crab proaspăt prins. Fructele de mare, iasasi sunt un chilipir, nu mai mult de 1-2 euro portia. Singurul dezavantaj este că plajele insulei nu sunt tocmai bine păstrate pentru turistul mofturos. Dar tu vii aici ca localnic dornic de reinnodarea comuniunii om-natura. Koh Thonsáy este locul perfect pentru cei care doresc cu adevărat să scape de civilizație. Iar pescuitul o indeletnicire foarte potrivită.

3 Koh Thonsáy, Cambodgia

 

Guanajuato, Mexico

Numai pentru hippies! Situat chiar în inima Mexicului, Guanajuato este o oaza de cultura. Este posibil sa închiriezi un apartament foarte bun pentru doar 150-200 $ pe lună; o băutură te va costa mai putin de 1 $, în timp ce un bilet la cinema doar 3 $. Guanajuato este gazda la celebrului Cervantino Art Festival.

5 Guanajuato, Mexico

 

The Pearl Islands, Panama

Un arhipelag uimitor situat 30 de kilometri la vest de Panama. Isi trage numele de la numărul uriaș de perle au fost odată extrase acolo; pe timpuri pirații foloseau insula ca loc de ascuns (si pe ei, si comorile). Acum, acesta a devenit un paradis plin de statiuni minunate folosite de populația locală in principal. Puteți închiria o casă mică direct pe plaja pentru aproximativ 300 USD pe lună. Pearl Islands sunt ideale pentru cei care doresc să evadeze din lume. În ceea ce privește decorul, este, probabil, unul dintre cele mai impresionante locuri de pe planeta.

6 The Pearl Islands, Panama

 

Agonda Beach, Goa, India

Coasta de sud a Goa este locul in care poti merge cu elefantul pe plajă. O sticlă de vin costă cam 50 de cenți, o tunsoare aproximativ 60 de cenți, iar închirierea unei case de vacanță, 120 USD pe luna. Te gandesti sa-ti faci bagajul, nu? Goa este, de asemenea, plin de temple și locuri potrivite pentru a practica yoga. Pe bune, de ce altceva ai nevoie ca sa intri in zen? Această zonă a țării este destul de pustie, astfel încât bastinasii nu au nicio problema cu turistii, spre deosebire de alte părți ale Indiei.

7.2 Agonda Beach, Goa

 

Hồ Cốc, Vietnam

Coasta de sud-est a Vietnamului este renumita pentru cele 11.000 de hectare de pădure tropicală. Cu o bariera uriasa de recif, acest lucru este, probabil, cel mai bun loc din Asia pentru a merge scufundări. Nici la sfârșit de săptămână nu este atat de aglomerat cu turiști. Inchirierea unei locuințe ajunge la 150-200 $ pe luna.

8 Hồ Cốc, Vietnam

 

Las Trancas, Chile

Pentru impatimiții de schi! In Las Trancas poți merge la schi aici tot timpul anului. In plus veți găsi una dintre cele mai incredibile vederi la munte, din toată America de Sud. Iar cazarea costa în jur de 300 USD pe lună. Singurul dezavantaj potențial (cel puțin, pentru unii) este faptul că este iarna tot timpul, si nici un alt anotimp nu-i poate lua locul.

9 Las Trancas, Chile

About the Author